Zaal huren in Overvecht?

Gedurende de coronacrisis kun je bij ZIMIHC theater Stefanus veilig repeteren en optreden tegen een lager tarief. Wij maken voor jou een aanbod op maat, met inachtneming van de coronamaatregelen.

Neem contact met ons op voor advies en prijzen. Vanwege de maatregelen hanteren we een verlaagde capaciteit (zie onder).

Direct aanvragen

Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
Tel: 030-4100441
verhuur.stefanus@zimihc.nl

Wat kun je huren bij ZIMIHC theater Stefanus?

Onze theaterzaal van maar liefst 800m2 kun je volledig naar wens laten inrichten en is daarmee geschikt voor zowel kleinschalige als grotere evenementen. De ruime foyer, die los te huren is, is een sfeervolle overdekte patio met bar.

Ook heeft Stefanus een werk- en vergaderruimte (22m2), en een professionele keuken die los te huur is voor bv. kookworkshops.

  • Grote, flexibele theaterzaal (tot 400 pers.)
  • Vaste tribune met 175 plaatsen
  • Werkruimte voor vergaderen, workshops
  • Ruime en lichte foyer met bar
  • Professionele keuken is los te huur
  • Catering
  • Maatschappelijk verantwoord huren
  • Eenvoudig bereikbaar, gratis parkeren

Technische informatie (PDF)

Neem contact op


* is verplicht
Verstuurd!

Direct boeken?

Weet je al wat je wilt? Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

Aanvraagformulier

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een rondleiding door het theater.

Snel contact? Bel ons:
030 – 410 04 41

Prijzen

Huren tijdens corona

In juni is de theaterzaal beschikbaar voor 30 personen.  Vanaf juli kunnen er 2 x 20 bezoekers op de tribune en kunnen er losse stoelen geplaatst worden tot 56 bezoekers. In andere opstellingen zijn meer bezoekers mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In de foyer zijn 23 losse zitplaatsen gerealiseerd, met uitbreiding naar 28. Ook deze ruimte is apart te huur en op verschillende manieren in te richten. Bekijk hier de plattegrond.

In de vergaderruimte is momenteel plaats voor 5 personen.

Een professionele keuken huren in Utrecht Overvecht?

De volledig uitgeruste keuken van ons theater is los te huur en van alle gemakken voorzien. Je kunt onze keuken huren voor bijvoorbeeld het geven van kookworkshops en -lessen, of als je eens voor een grote groep wilt koken.

Je kunt er met maximaal 10 personen tegelijk terecht. De keuken is eventueel in combinatie met onze ruime foyer te huur, zodat je ook kunt uitserveren of met meerdere groepen kunt werken.

Vrijblijvend een kijkje nemen? Neem contact met ons op!