Zaal huren in Overvecht?

ZIMIHC theater Stefanus ligt centraal in de Utrechtse wijk Overvecht. Onze grote theaterzaal met tribune is flexibel in te richten voor verschillende culturele en zakelijke activiteiten met groepen tot 400 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een rondleiding.

Aanvraagformulier    ›

Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
Tel: 030-4100441
verhuur.stefanus@zimihc.nl

Wat kun je huren bij ZIMIHC theater Stefanus?

Onze theaterzaal van maar liefst 800m2 kun je volledig naar wens laten inrichten en is daarmee geschikt voor zowel kleinschalige als grotere evenementen. De ruime foyer, die los te huren is, is een sfeervolle overdekte patio met bar.

Ook heeft Stefanus een werk- en vergaderruimte (22m2), en een professionele keuken die los te huur is voor bv. kookworkshops.

  • Grote, flexibele theaterzaal (tot 400 pers.)
  • Vaste tribune met 175 plaatsen
  • Werkruimte voor vergaderen, workshops
  • Ruime en lichte foyer met bar
  • Professionele keuken is los te huur
  • Catering
  • Maatschappelijk verantwoord huren
  • Eenvoudig bereikbaar, gratis parkeren

Technische informatie (PDF)

Neem contact op


* is verplicht
Verstuurd!

Direct boeken?

Weet je al wat je wilt? Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

Aanvraagformulier    ›

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een rondleiding door het theater.

Snel contact? Bel ons:
030 – 410 04 41

Prijzen

De Bovenkamer

Zoek je een sfeervolle ruimte om rustig in te vergaderen of een workshop te houden, dan we hebben we in Overvecht dé plek voor je. De Bovenkamer biedt ruimte aan 18 personen en is naar eigen wens in te delen.

Verse koffie, thee en/of water is bij de prijs inbegrepen, en je kunt ook gratis gebruik maken van het internet (wifi). Onze vaste cateraars kunnen ontbijt, lunch, borrel of diner verzorgen. De ruimte beschikt over 5 werktafels, een passpiegel en kapstok, en je kunt eventueel gebruik maken van een beamer of flipover.

Een professionele keuken huren in Utrecht Overvecht?

De volledig uitgeruste keuken van ons theater is los te huur en van alle gemakken voorzien. Je kunt onze keuken huren voor bijvoorbeeld het geven van kookworkshops en -lessen, of als je eens voor een grote groep wilt koken.

Je kunt er met maximaal 10 personen tegelijk terecht. De keuken is eventueel in combinatie met onze ruime foyer te huur, zodat je ook kunt uitserveren of met meerdere groepen kunt werken.

Vrijblijvend een kijkje nemen? Neem contact met ons op!