ZIMIHC is op zoek naar nieuwe leden voor in haar Raad van Toezicht.

In april 2025 maken de huidige raadsleden plaats voor nieuwe gezichten. Daarom is het leukste podium voor de amateurkunst in Utrecht op zoek naar leden! Woon jij in Overvecht, Wittevrouwen of Zuilen en heb jij hart voor wijk, stad en provincie én voor kunst(beoefening)? Dan nodigt ZIMIHC je uit om lid te worden van de nieuwe Raad van Toezicht. Je hoeft geen ervaring te hebben als RvT-lid: we nodigen iedereen die ZIMIHC een leuke club vindt uit te reageren.

Geen ervaring? Geen probleem!

Op dit moment is Annelore Scholten voorzitter van de raad, is Robin Diekman penningmeester en is Dick te Winkel secretaris. Met veel plezier geven zij vanaf april 2025 het stokje door aan nieuwe talenten die het leuk vinden zich in te zetten voor ZIMIHC. Zij vinden het zo belangrijk dat de raad gevuld wordt met frisse, nieuwe talenten dat zij geïnteresseerden graag begeleiden met een inwerktraject. Heb je geen ervaring als raadslid, dan is dat dus geen probleem! Dat iedereen een kans krijgt om raadslid te worden, vinden zij veel belangrijker.

Ik ben geïnteresseerd!

Ben je benieuwd geworden of raadslid worden iets voor jou is? Lees de profielen hieronder! Je kunt solliciteren voor algemeen lid Raad van Toezicht, voorzitter, secretaris en penningmeester. Lid zijn van de Raad van Toezicht is op vrijwillige basis, maar lid zijn is ontzettend leuk en je doet een hoop waardevolle ervaring op.

Profielen

Herken je jezelf in één van de profielen of heb je de ambitie ernaartoe te groeien? Stuur je sollicitatie naar Annelore Scholten (voorzitter).

Interview

Ben je enthousiast geworden, maar wil je eerst nog meer lezen of het iets voor jou is? Lees ons interview met de penningmeester van de huidige Raad van Toezicht, Robin Diekman.

Interview