Movement = life! Ben jij 8 jaar of ouder en houd je van dansen en bewegen? Kom naar MoveZ Overvecht!

Zo’n vier keer per jaar kan je in ZIMIHC een dansvoorstelling zien van professionele dansers en meedoen aan een dansworkshop.

Beweging is een krachtige manier om jouw verhaal en jouw kijk op grote thema’s in de wereld uit te drukken en te zeggen wie je bent. Laat je aansteken door de moves van professionele dansers! MoveZ ervaren? Het programma van 2024 vind je onderaan de pagina. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Kom op 19 april bijvoorbeeld kijken naar Tetris: een originele dansvoorstelling die gebaseerd is op het populaire computerspelletje.

MoveZ Overvecht

Dans is de taal van je lichaam waarmee je de wereld vertelt wie je bent. MoveZ Overvecht is het nieuwe dansplatform waar jongeren maandelijks samen komen om elkaar te ontmoeten, naar een dansvoorstelling te kijken en als je wil: een workshop te volgen.

De Utrechtse organisaties ZIMIHC, theater Kikker en De Dansers vinden het belangrijk het aanbod van beweging, street culture en dans toegankelijk aan te bieden in Overvecht zodat iedereen gezien en gehoord wordt. MoveZ Overvecht is voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar die niet zonder beweging en dans kan, of gewoon nieuwsgierig is naar dans. Bij MoveZ Overvecht maak je kennis met allerlei vormen van dans via professionele artiesten en performances, en kan je het zelf ervaren in een workshop. Elk niveau is welkom.

MoveZ Overvecht is een samenwerking tussen ZIMIHC, Theater Kikker en De Dansers. MoveZ is een onderdeel van Utrecht Danst.

Houd deze pagina in de gaten voor programmaupdates!

Ook interessant