Movement equals life! Ben jij 10 jaar of ouder en hou je van dansen en bewegen? Kom naar MoveZ Overvecht!

Vanaf 2024 kun je elke maand naar een dansvoorstelling kijken en meedoen aan een dansworkshop. Wil je nu al ervaren wat MoveZ is? Kom dan op vrijdag 20 oktober 2023 al naar de voorstelling Bolistas.

Corpo Máquina Society – Bolistas (8+)

Ook al vliegen de ballen hen om de oren, ze maken er een sport van om elkaar steeds weer te vinden. Freestyle voetballer Nasser El Jackson, breakdancer Simon Bus, geluidskunstenaar Boris de Klerk en danseres Stasy Terehhova. Stuk voor stuk hebben ze iets dat in het oog springt. En in alles wat ze proberen, maken ze ruimte voor elkaar. Een levendig spel van nieuwsgierigheid, kameraadschap en vertrouwen…Bolistas is een beweegvoorstelling waar dans en voetbal samenkomen.

Meer info en tickets vind je hier.

MoveZ Overvecht

Dans is de taal van je lichaam waarmee je de wereld vertelt wie je bent. MoveZ Overvecht is het nieuwe dansplatform waar jongeren en jongvolwassenen maandelijks samen komen om elkaar te ontmoeten, naar een dansvoorstelling te kijken en als je wil: een workshop te volgen.

Beweging is een krachtige manier om jouw verhaal en jouw kijk op de grote thema’s in de wereld uit te drukken en te zeggen wie je bent. Laat je aansteken door de moves van professionele dansers!

De Utrechtse organisaties ZIMIHC, theater Kikker en De Dansers vinden het belangrijk het aanbod van beweging, street culture en dans laagdrempelig aan te bieden in Overvecht zodat iedereen gehoord wordt. Ben jij tussen de 10 en 30 jaar en kan jij niet zonder beweging en dans of ben je nieuwsgierig naar dans? Kom dan vanaf 2024 elke maand naar MoveZ! Daar maak je kennis met allerlei vormen van dans met professionele artiesten en performances. Wil je meer? Kom zelf dansen tijdens de workshops: elk niveau is welkom!

MoveZ Overvecht is een samenwerking tussen ZIMIHC, Theater Kikker en De Dansers.

Dit programma begint in 2024. Houd deze pagina in de gaten voor updates!

Ook interessant