Van 15 oktober tot en met 21 december 2019 staat op het Domplein de interactieve piano-installatie Keys of Light van de Utrechtse kunstenaars van Mr.Beam.

Het geluid van de piano wordt in deze installatie omgezet in beeld en geprojecteerd op de Domtoren. Wil jij ook deze interactieve piano installatie bespelen? Dat kan op de volgende manieren:

Heb je pianoles? Alle pianodocenten en muziekscholen worden uitgenodigd om op de dinsdagen te komen spelen met hun leerlingen. Opgeven door de docent kan via dit formulier.

Ben jij een gevorderde amateur of professional? En wil jij op donderdag, vrijdag of zaterdag de spits afbijten om 19.00 uur met een concert van 20 minuten? Dan kun je je aanmelden bij Naomi Smulders via n.smulders@zimihc.nl.
Vol is vol!

Speel je zelf maar heb je geen les? Dan kun je op donderdag, vrijdag en zaterdag langskomen tussen 19.00 – 21.00 uur. Als de piano vrij is, kun je aan de slag. Reken op een wachtrij en check vooraf even het officiële programma op www.onzeeigendom.nl zodat je niet voor niets komt.

Heb je vragen? Lees dan de ZIMIHC_infosheet voor pianisten Keys of Light.

Stichting Utrechts EigenDom
Keys of Light is een initiatief van de Stichting Utrechts EigenDom, die financiële bijdragen wil werven voor de restauratie van de Domtoren. Eerste doel van de stichting is geld op te halen voor de kunstzinnige aanlichting van de Domtoren.

Ook interessant