Ga jij binnenkort aan de slag bij het leukste podium voor de amateurkunst? ZIMIHC zoekt een nieuwe medewerker voor 28 uur bij ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. Dienstverband per 1 juni of zo snel als mogelijk. De uren zijn flexibel te verdelen over werk- en weekenddagen.

Download de uitgebreide functieomschrijving

Als wijkcultuurcoach weet je wat er gaande is in Overvecht en bouw je aan community’s op cultureel gebied en gaat samenwerkingen aan met de sport, welzijn en zorg. En natuurlijk ben je actief betrokken bij stedelijke culturele initiatieven die zich op Overvecht willen richten.

Als programmeur programmeer je een aantrekkelijk en wijkgericht cultureel aanbod met bewoners, artiesten en culturele organisaties binnen de visie van ZIMIHC. Je faciliteert programmaonderdelen waarin amateurkunstenaars en professionals elkaar inspireren en beïnvloeden.

Word jij enthousiast door wat je leest? Aarzel niet en stuur ons een mail met je CV en je korte motivatie!

We zoeken iemand op hbo-niveau, die bij voorkeur in de buurt woont. We bieden een dienstverband en aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). ZIMIHC haalt ontwikkeling en inspiratie uit alle kleuren en culturen.

Voor informatie over de functie kun je mailen naar Linn via l.denhollander@zimihc.nl.

Uiterlijk 8 mei richt je je sollicitatie aan Marjon via m.vanlaarhoven@zimihc.nl.