Ga jij binnenkort aan de slag bij het leukste podium voor de amateurkunst van Nederland? ZIMIHC theater Zuilen zoekt een collega die onze theaterzaal en repetitieruimte gaat verhuren aan amateurkunstenaars en zakelijke relaties. Dienstverband per 1 juni 2021. Flexibel te verdelen over werk- en weekenddagen.

Als theatermedewerker Verhuur hoef je je nooit te vervelen. Je kunt namelijk op veel gebieden je hart ophalen. Je houdt je administratief, financieel, facilitair en gastvrij bezig. Je belt, je mailt, je voert gegevens in en je babbelt met huurders of bezoekers. Het ene moment drink je een kop koffie met een amateurkunstenaar die wil weten of de theaterzaal geschikt is voor een circusact. Het andere moment vul je de voorraad thee of koffie aan, of verstuur je een factuur. En natuurlijk heb je contact met je collega’s. Je verhuurt niet alleen ruimtes aan amateurkunstenaars, maar ook aan scholen en zakelijke klanten. Ben jij gastvrij en flexibel? Ben je een kei in plannen, overzicht houden en ben je scherp op details? Aarzel niet en stuur ons een mail! We zoeken iemand op mbo- of hbo niveau, die in de buurt woont.

Functieomschrijving

Functieprofiel

Voor informatie en sollicitatie kun je mailen naar Yvonne Maatkamp (y.maatkamp@zimihc.nl).

ZIMIHC haalt ontwikkeling en inspiratie uit alle kleuren en culturen en kan daar altijd meer van gebruiken. Reageer vooral als jij die van jou met ons wilt delen! 

Reageren kan tot en met 20 mei 2021.