Voor het gloednieuwe event Leading Voices zijn we op zoek naar een medewerker communicatie. Dit vijfdaagse, internationale event vindt plaats in Utrecht van 27 – 31 juli 2022 en organiseert ZIMIHC samen met de European Choral Association. 

Als medewerker communicatie ga je aan de slag met alle externe communicatie rond het evenement. Je werkt samen met diverse partners uit binnen- en  buitenland. Je maakt de communicatie strategie concreet en gaat aan de slag om diverse producten te maken met de net ontwikkelde huisstijl. Ook ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de website die vanaf juli 2021 online komt. Je verzorgt de social media (Facebook en Instagram), schrijft persberichten en ontwikkelt samen met partners goede manieren om het evenement te promoten.

Over Leading Voices
Leading Voices richt zich op professionals in de koormuziek omdat zij de motor zijn achter heel veel amateurkoren. Dirigenten, vocal leaders, managers, componisten en muziek docenten zijn de deelnemers waar we ons op richten. Het programma zit vol met internationale sprekers die workshops en lezingen verzorgen en beslaat alle genres binnen de muziek. Het nevenprogramma van het event is gericht op Nederlandse koorzangers. Ook voor hen zijn er workshops en tevens mogelijkheden om op te treden.

Wat we zoeken
We zoeken iemand met ervaring, het liefst  in het culturele veld. We willen graag aan het team een hands-on type toevoegen voor wie communicatie helemaal haar of zijn ding is. Je bent nauwkeurig, planning is je tweede natuur en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schrijft en spreekt goed Engels omdat een groot deel van de communicatie in het Engels gedaan wordt. Zing je zelf, dan is dat een grote pré natuurlijk!

Wat we bieden 
Het gaat om een klus van ongeveer 300 uur tussen 1 september en 31 december 2021 en van ongeveer 450 uur tussen 1 januari en 31 juli 2022. Dat is ongeveer 2 dagen per week, soms iets meer, soms iets minder.
We bieden je veel ruimte en zelfstandigheid om je werk in te delen en uit te voeren. Je werkt samen met je teamleden aan een geweldig nieuw internationaal event waarin de passie voor zingen centraal staat. Het team wordt aangevuld met mensen van ZIMIHC die ervaring en kennis op allerlei terreinen inbrengen.
Naarmate het event dichter bij komt, breiden we het team uit. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen elkaar aanvult en dat we samen hetzelfde doel hebben: een prachtig nieuw event neerzetten.

Contact
Is dit wat voor jou of heb je vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Martine Spanjers  via 06-13305252 (WhatsApp mag ook) of m.spanjers@zimihc.nl.