Het bruist in ZIMIHC theater Zuilen. In de ochtend repeteert er een groep dansers, ‘s middags is er een zakelijke borrel in de foyer en in de avond wacht in de coulissen een studententoneelvereniging met spanning tot ze hun afstudeervoorstelling mogen opvoeren.

Daarom heb jij als onze gedroomde locatiecoördinator overal ogen en oren. Met vaart schep je orde in het verloop van geplande evenementen en ad hoc situaties. Coördineren, plannen en organiseren zijn kwaliteiten waar mensen je om roemen. Je bent supergoed in het regelen van facilitaire en financiële zaken. En je kunt brandjes blussen* en verzinnen hoe je die brandjes de volgende keer voor kunt zijn. Je communiceert duidelijk en kunt inschatten wat collega’s of gasten van je nodig hebben. En je geniet ervan als onze kunstenaars en gasten met een glimlach de theaterdeur achter zich sluiten. Kortom: jij voelt je helemaal thuis bij jouw locatie en weet daarom precies wat er speelt.

*Geen echte, maar spreekwoordelijke brandjes. Al is het fijn als je in het bezit bent van een BHV-diploma of bereid bent dit te behalen.

Functieprofiel & Takenpakket

Het team
Ons team bestaat uit vaste werknemers, zzp’ers, stagiaires en vrijwilligers. Met hen zul je ook nauw samenwerken. Niet alleen zijn ZIMIHC’ers de mensen met wie je ons theater runt, ook met de horecapartner The Colour Kitchen en welzijnspartner DOCK werk je regelmatig samen.

We kunnen je nog veel meer vertellen over hoe uitdagend het is om locatiecoördinator te zijn bij ons theater in Zuilen, maar dat doen we liever tijdens een gesprek met jou. Wel lees je hieronder welke van je kwaliteiten je zoal kunt inzetten bij ons.

ZIMIHC is een servicegerichte en dienstverlenende organisatie. Onze medewerkers doen hun werk met enthousiasme en vaart. Mail voor meer informatie over de functie Appie Alferink of Marjon van Laarhoven.

Je sollicitatie kun je richten aan: secretariaat@zimihc.nl