ZIMIHC is op zoek naar een Hoofd Techniek & Gebouwen: een enthousiaste en gedreven collega die van aanpakken weet en graag goede plannen maakt en volbrengt voor bijvoorbeeld het onderhouden en innoveren van bestaande faciliteiten.

Bekijk de volledige vacature (PDF)

In het kort

Het hoofd techniek heeft de leiding over de theatertechniek en het facilitair beheer van ZIMIHC, geeft leiding aan theatertechnici bij de opbouw, uitvoering en afbouw van activiteiten, en krijgt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en het onderhoud van onze gebouwen en de daarin opgestelde theatertechnische en andere apparatuur en installaties.

Je draait mee op de werkvloer, stuurt met gemak en plezier de freelance technici aan, en werkt samen met een grote diversiteit aan contacten van de theaters en het projectbureau. Je bent contactpersoon voor de verhuurders van de panden en weet je weg daarin goed te vinden.

De activiteiten in de theaters zijn vaak eenmalig en dat vraagt aan het hoofd techniek om er dicht op te zitten, omdat het wiel nog moet worden uitgevonden en je daarom scherp moet blijven.

Meer weten of solliciteren?

Een uitgebreid functieprofiel vind je in de volledige vacature (PDF).

Heb je ervaring met en zin in deze functie? Solliciteer dan vóór 15 februari en stuur je mail naar Marjon van Laarhoven (m.vanlaarhoven@zimihc.nl) met een cc. naar Peter Engel (p.engel@zimihc.nl). Inhoudelijke vragen over de functie kun je ook aan hen richten.