De facilitair medewerker is de flexibele duizendpoot, een allround klusjesman voor de drie gebouwen en theaters van ZIMIHC. Je biedt ondersteuning aan de afdeling techniek en gebouwbeheer.

Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Je weet wel hoe je een pand kan onderhouden en de kleinere werkzaamheden zelf kunt oplossen. Je werkt onder het hoofd-techniek en die is eindverantwoordelijk.

Wat we zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die van aanpakken weet en graag goede plannen maakt en volbrengt voor bijvoorbeeld het onderhouden en innoveren van bestaande faciliteiten.

Functieprofiel
We zoeken iemand die de verschillende panden van ZIMIHC op orde houdt. Je rapporteert aan het hoofd techniek.

Taken
De werkzaamheden hebben als raakvlak: elektra, schilderen, timmeren, organiseren, transporteren, communiceren. Je werkt samen, maar vaak werk je alleen. Je werkt in lege zalen, maar ook laveer je tussen activiteiten door. Flexibiliteit in je planning is aan de orde van de dag. Je onderhoudt en plant de afspraken met externe bedrijven, die in opdracht van de gebouw-eigenaar komen en je onderhoudt contacten met bedrijven die we zelf invliegen. Intern heb je te maken met collega’s in loondienst, zzp’ers en met vrijwilligers.

Functieprofiel

ZIMIHC is een servicegericht en dienstverlenende organisatie. Onze medewerkers doen hun werk met enthousiasme en vaart.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jilles: j.vanderstoep@zimihc.nl of met Rogier: r.janssen@zimihc.nl.

Je kunt je sollicitatie richten aan: secretariaat@zimihc.nl.