Ga jij binnenkort aan de slag bij het leukste podium voor de amateurkunst van Nederland? ZIMIHC zoekt twee nieuwe medewerkers voor 24 en 28 uur bij ZIMIHC theater Wittevrouwen en ZIMIHC theater Zuilen.

Dienstverband per 1 april of 1 mei 2021. Flexibel te verdelen over werk- en weekenddagen.

Als assistent verhuur en locatie hoef je je nooit te vervelen. Je kunt namelijk op veel gebieden je hart ophalen. Je houdt je administratief, financieel, facilitair en gastvrij bezig. Je belt, je mailt, je voert gegevens in en je babbelt met huurders of bezoekers. Het ene moment drink je een kop koffie met een amateurkunstenaar die wil weten of de theaterzaal geschikt is voor een circusact. Het andere moment vul je de voorraad thee of koffie aan, of verstuur je een factuur. En natuurlijk heb je contact met je collega’s. Je verhuurt niet alleen ruimtes aan amateurkunstenaars, maar ook aan scholen en zakelijke klanten. Ben jij gastvrij en flexibel? Ben je een kei in plannen, overzicht houden en ben je scherp op details? Aarzel niet en stuur ons een mail! We zoeken iemand op mbo-niveau, die in de buurt woont.

Functieprofiel ZtW

Functieprofiel ZtZ

Voor informatie over Zuilen kun je mailen naar Susan Hermanussen (s.hermanussen@zimihc.nl), locatiecoördinator van ZIMIHC theater Zuilen. Voor informatie over Wittevrouwen kun je mailen naar Pete Barnes (p.barnes@zimihc.nl), locatiecoördinator van ZIMIHC theater Wittevrouwen.

ZIMIHC haalt ontwikkeling en inspiratie uit alle kleuren en culturen en kan daar altijd meer van gebruiken. Reageer vooral als jij die van jou met ons wilt delen! 

Deze vacature is gesloten.