Met drie theaters in Utrecht en projecten en evenementen biedt ZIMIHC professionele ondersteuning aan amateurkunstenaars in stad en provincie.

Op zoek naar werk in het culturele veld? Bekijk dan eens ons aanbod van vacatures, stageplaatsen en vrijwilligersfuncties. Staat er niets voor je bij, maar wil je wel graag jouw talent inzetten voor ZIMIHC? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen, en gaan graag met je in gesprek.

Meer weten? Neem contact op met Elle van der Rijt, hoofd interne organisatie en personeelszaken, via e.vanderrijt@zimihc.nl.

Vacatures

Raad van Toezicht
Theaterdocent
Keukenhulp

Stages

Wil je stage lopen in de culturele sector? We hebben regelmatig plek voor gemotiveerde stagiair(e)s, dus neem gerust eens contact met ons op.

Vrijwilligerswerk

Zoek je vrijwilligerswerk in Utrecht en heb je affiniteit met kunst en cultuur? In onze drie theaters in de wijken Overvecht, Wittevrouwen en Zuilen kunnen we altijd wel een extra paar handen gebruiken.

Momenteel zijn we actief op zoek naar:

  • Beheerders (Wittevrouwen)
  • Barvrijwilligers (Zuilen)
  • Barvrijwilligers (Stefanus)
  • Coördinator Wijkcultuurcafé (Zuilen)

Lijkt het je leuk om bij onze theaters aan de slag te gaan als vrijwilliger? Stuur ons een mailtje! Een vrijwilligersvergoeding is meestal mogelijk.