Als je gebruikmaakt van onze website, contact opneemt, of een overeenkomst afsluit, zijn daar bepaalde voorwaarden op van toepassing. Daarin staat bijvoorbeeld omschreven hoe je met deze website om mag gaan, wat je rechten en plichten zijn als huurder, en wat ons privacybeleid is.

Heb je vragen over onze voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

Gebruiksvoorwaarden website

Door gebruik te maken van onze website (zimihc.nl) aanvaard je gebonden te zijn aan onderstaande gebruiksvoorwaarden. In verband met de lengte van deze voorwaarden, bieden we ze aan als PDF-bestand.

Download de gebruiksvoorwaarden (PDF)

Privacybeleid

In ons privacybeleid staat omschreven hoe we met je gegevens omgaan, bijvoorbeeld tijdens je gebruik van onze website of wanneer je contact met ons opneemt, en hoe we diezelfde gegevens beschermen.

Lees ons privacybeleid

Huurvoorwaarden

Onderstaande huurvoorwaarden zijn van toepassing wanneer je een overeenkomst met ons afsluit om een zaal te huren. Vanwege de lengte van de voorwaarden, zijn ze te downloaden als een PDF-bestand.

Download de huurvoorwaarden (PDF)

Gekochte tickets

Voor gekochte tickets geldt dat wij deze niet kunnen terugnemen als je verhinderd bent. Wel kun je een ander blij maken met je ticket! Doe bijvoorbeeld eens een voorstelling cadeau aan je tante, vriend of buurvrouw.

Neem bij vragen over onze voorwaarden contact met ons op.