ZIMIHC heeft in haar theaters voorzieningen voor mindervaliden zoals een lift en gehandicaptentoiletten.

Rolstoelgebruikers

De theaterzaal, de repetitieruimten op de begane grond en de foyer in ZIMIHC theater Wittevrouwen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bel van tevoren naar 030 272 3455, dan zorgen wij dat je ons theater goed kunt bezoeken.

In ZIMIHC theater Stefanus zijn alle ruimtes op de begane grond bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Bel van tevoren naar 030 410 0441, dan zorgen wij dat je ons theater goed kunt bezoeken.

ZIMIHC theater Zuilen beschikt over rolstoelplaatsen in de theaterzaal. Alle ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de foyer bevindt zich een lift, waarmee alle verdiepingen in het Vorstelijk Complex te bezoeken zijn. Bel van tevoren naar 030 276 2527, dan zorgen wij dat je ons theater goed kunt bezoeken.

Gehandicaptentoilet

In de gebouwen van alle drie de theaters is een gehandicaptentoilet aanwezig.

Slechthorenden

Wij hebben in onze theaters geen extra voorzieningen voor slechthorenden. Wel kijken we graag wat er mogelijk is. Neem daarvoor van tevoren contact op met het theater dat je wilt bezoeken.

Parkeerplaatsen

ZIMIHC theater Wittevrouwen beschikt niet over eigen (gehandicapten)parkeerplaatsen. Het theater is centraal gelegen in Utrecht, daarom is parkeren lastig. In de straten rondom het gebouw geldt betaald parkeren.

ZIMIHC theater Stefanus heeft geen gemarkeerde gehandicaptenparkeerplaatsen. Wel zijn er op en rondom het terrein voldoende, ruime parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is gratis.

ZIMIHC theater Zuilen bevindt zich in het Vorstelijk Complex. Rondom het complex zijn geen gehandicaptenparkeerplaatsen. Wel zijn er op en rondom het terrein voldoende, ruime parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is gratis.