Ben je van de pers en zoek je meer informatie over ZIMIHC? Of wil je aanwezig zijn bij één van onze evenementen? We zijn je graag van dienst en kijken uit naar je berichtgeving!

Tip: Op zoek naar leuke evenementen in Utrecht om over te schrijven? Blader dan eens door onze Agenda en Specials.

Logo’s

Onze logo’s mag je gebruiken ter promotie van de organisatie of de activiteiten van ZIMIHC en zijn beschikbaar in een aantal varianten.

In de ZIP-bestanden vind je logo’s voor online gebruik en voor drukwerk. Aan de hand van de logokeuzeboom kun je het beste logo selecteren.

Social media

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ZIMIHC op social media.

Facebook

X (voorheen Twitter)

Instagram

Over ZIMIHC

Meer weten over onze organisatie? Bij Over Ons vind je veel informatie over onze identiteit en missie. Uitgebreidere informatie kun je daar ook vinden in onze meest recente ondernemingsplannen en jaarverslagen.

Worden niet al je vragen daar beantwoord? Neem dan gerust contact op met publiciteit@zimihc.nl, of met Appie Alferink (directeur) via directie@zimihc.nl of 030 – 272 3455.

Privacy

Tijdens evenementen die plaatshebben uit naam van ZIMIHC of plaatsvinden op de ZIMIHC-locaties, kan beeldmateriaal (foto’s en video’s) gemaakt worden. Dit beeldmateriaal wordt mogelijk gebruikt voor promotiedoeleinden. Heb je jezelf herkend op door ZIMIHC gepubliceerd beeldmateriaal en ben je het niet eens met de publicatie ervan? Stuur ons een mail.