ZIMIHC theater Zuilen is ons theater in de Utrechtse wijk Zuilen.

Wij zijn gevestigd in het Vorstelijk Complex en bieden voorstellingen voor, door en met bewoners uit Zuilen. ZIMIHC deelt het sfeervolle en monumentale Vorstelijk Complex met buurtcentrum De Beatrix en sociaal restaurant The Colour Kitchen.

Deze locatie is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk.

Bekijk de Agenda

Adres

Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Tel: 030 – 276 2527

Let op: niet te verwarren met de Prinses Christinalaan in De Meern.

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 10:00 – 17:00.
  • Onze kassa is één uur voor aanvang van voorstellingen geopend.

Locatie & route

Bereikbaarheid

ZIMIHC theater Zuilen is het eenvoudigst bereikbaar met het openbaar vervoer. De buslijnen 3, 7 en 27 stoppen bij de halte Prins Bernhardplein, recht tegenover het Vorstelijk Complex. Je kunt in de OV-planners ‘ZIMIHC theater Zuilen’ invullen om je reis te plannen.

In de wijk Zuilen is parkeren gratis, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. In verband met overlast voor onze buren, vragen we onze bezoekers om zoveel mogelijk met de fiets of het OV te reizen, zo min mogelijk te parkeren in de J.M. de Muinck Keizerlaan en niet te parkeren aan de Prinses Beatrixlaan. Je kunt in je navigatiesysteem ‘ZIMIHC theater Zuilen’ invullen om je reis te plannen.

Verhuur

Zaal huren in Utrecht Zuilen? Dit theater beschikt over een theaterzaal met inschuifbare tribune die ruimte biedt aan 220 bezoekers. Ook onze foyer en de sfeervolle Christinazaal van The Colour Kitchen zijn te huur.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 030 – 276 2527 of verhuur.zuilen@zimihc.nl. We denken graag met je mee!