ZIMIHC theater Wittevrouwen is ons theater in de Utrechtse wijk Wittevrouwen, nabij de binnenstad.

In dit knusse theater zijn veel uiteenlopende en verrassende voorstellingen te zien. Het theater is gevestigd in het sfeervolle negentiende-eeuws pand van de voormalige Nederlands Hervormde Gemeente School (“De Bouwsteen”).

Bekijk de Agenda

Adres

Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht
Tel: 030 – 272 3455

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 10:00 – 17:00.
  • Onze kassa is één uur voor aanvang van voorstellingen geopend.

Locatie & route

Bereikbaarheid

ZIMIHC theater Wittevrouwen is het eenvoudigst te bereiken met het openbaar vervoer. Onder anderen de buslijnen 27, 28, 50, 51, 53, 74 en 77 stoppen bij de dichtstbijzijnde halte Wittevrouwen/Biltstraat.

Vanaf de halte loop je links van Apotheek Koert (Biltstraat 100) de Bekkerstraat in. Op ongeveer 3 minuten lopen is de eerste straat rechts de Bouwstraat. Het eerste gebouw aan de rechterhand is ZIMIHC.

In de wijk Wittevrouwen geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag. Parkeergarages Kruisstraat en De Grifthoek bevinden zich op ongeveer 500m (5-7 minuten lopen) van ons theater.

Verhuur

Zaal huren in Utrecht Wittevrouwen? Ons theater beschikt over een intieme theaterzaal met ruimte voor 72 bezoekers, eventueel uitbreidbaar tot 78 bezoekers met behulp van 6 losse stoelen. Ook onze knusse foyer en verschillende studio’s, oefenruimtes en vergaderruimtes zijn te huur.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 – 272 3455 of verhuur.wittevrouwen@zimihc.nl. We denken graag met je mee!