We heten je van harte welkom in onze theaters! Natuurlijk wel onder een aantal voorwaarden.

Ook ZIMIHC houdt zich aan het ontvangen van maximaal 30 bezoekers per zaal. We heten je natuurlijk van harte welkom, maar de komende tijd met een kleiner aantal bezoekers dan je gewend bent. Uiteraard houd je daarbij nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar. Als leden van één huishouden kun je in onze zalen naast elkaar zitten. Je bent verplicht altijd te reserveren of je kaartje vooraf te kopen. Kom je als bezoeker? Kom maximaal 5 minuten voor aanvang en ga direct na de voorstelling weer naar huis.

Thuisblijven bij klachten

We verzoeken je niet naar onze theaters te komen als je ‘ja’ kunt antwoorden op één van de onderstaande vragen:

  • Heb je last van (milde) neusverkoudheid en/of hoesten, en/of benauwdheid en/of heb je koorts (vanaf 38°C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID-19 vastgesteld?

Ben je klachtenvrij, maar heb je een kwetsbare gezondheid of ben je 70 jaar of ouder? Overweeg goed of je naar onze activiteiten kunt komen. We doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid, zodat we samen zorg dragen voor jou én je medemens. Mocht je bij je bezoek toch verkoudheidsklachten hebben, dan verzoeken wij je het theater weer te verlaten. ZIMIHC werkt op deze manier mee aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus.

Meer informatie

De Rijksoverheid geeft het dringend advies af een niet-medisch mondkapje in publieke binnenruimtes te dragen. Dat advies geldt ook binnen de ZIMIHC-theaters. Het mondkapje mag af op je zitplaats. We vragen je zelf voor een mondkapje te zorgen.

Kijk op de site van het RIVM wat jij kunt doen om mee te werken aan de beperking van de besmetting van het coronavirus. Heb je vragen of opmerkingen? We staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken via de gegevens op onze contactpagina. In onze kennisbank lees je hoe jij als amateurkunstenaar met de gevolgen van deze crisis om kunt gaan.

We hopen op je begrip en we zien je graag, gezond en wel, terug in onze theaters!

Voorstellingen en tickets

Voorstellingen gaan door, tenzij anders vermeld. Gezien de huidige omstandigheden kan een voorstelling op zeer korte termijn afgezegd worden. Check onze website vlak voordat je naar een voorstelling komt. Als een voorstelling waarvoor je tickets gekocht of gereserveerd hebt geannuleerd of verplaatst wordt, nemen wij persoonlijk contact met je op.