Welkom bij onze ZIMIHC-theaters!

Vanaf zondag 27 november t/m zaterdag 18 december sluiten wij onze deuren om 17.00 uur. De voorstellingen die in de middag plaatsvinden, gaan zoveel mogelijk door. Voor ieders veiligheid volgen wij de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid. Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Heb je kaarten voor een voorstelling die geannuleerd is? Dan krijg je het ticketbedrag gerestitueerd.

Het coronatoegangsbewijs
Onze voorstellingen en evenementen bezoek je met je coronatoegangsbewijs. Kinderen tot 13 jaar mogen zonder dit bewijs naar binnen. Het coronatoegangsbewijs laat je zien via de QR-code in de CoronaCheck-app op je smartphone, of als QR-code op papier. De app vind je in de App Store of in de Google Play Store. Natuurlijk moet je coronatoegangsbewijs kloppen met je identiteit. Daarom vragen we je ook een identiteitsbewijs te laten zien. Voor meer informatie over de app of het aanmaken van een papieren bewijs kun je terecht op CoronaCheck.nl.

Kom alleen naar onze theaters als je klachtenvrij bent. Dankjewel voor je begrip!

Kijk gauw in onze agenda wat er de komende tijd te doen is!

Informatie over het coronavirus

Kijk op de site van het RIVM wat jij kunt doen om mee te werken aan de beperking van de verspreiding van het coronavirus.

Heb je vragen of opmerkingen? We staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken via de gegevens op onze contactpagina. In onze kennisbank lees je hoe jij als amateurkunstenaar met de gevolgen van deze crisis om kunt gaan.

Tot snel in onze theaters!