ZIMIHC volgt de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Kijk hier voor de laatste updates vanuit ZIMIHC.

Vanaf 28 november t/m 18 december 2021 sluiten wij onze deuren om 17.00 uur. Kijk hier hoe het werkt en check hier de capaciteit van onze ruimtes in de 1,5 meter situatie.

Vraag naar de speciale tarieven van ZIMIHC om te kunnen repeteren in een van onze drie theaterzalen – die zijn aangepast in verband met corona zodat we jou als amateurkunstenaar zoveel mogelijk kunnen blijven verwelkomen.

Mag ik een evenement in een theater van ZIMIHC organiseren?
In de theaters van ZIMIHC volgen wij de richtlijnen voor theaters. Op dit moment geldt dat wij voor evenementen van 05.00- 17.00 uur onze deuren mogen openen. Er wordt 1.5 meter afstand gehouden en het dragen van een mondkapje is verplicht. Voor evenementen geldt een maximaal aantal bezoekers die een vaste zitplaats moeten hebben. Voor iedereen vanaf 13 jaar geldt het coronatoegangsbewijs.

Onderwijs
Activiteiten in het kader van onderwijs kunnen nog wel na 17.00 uur. Hiervoor helden wel een aantal richtlijnen.

Basisonderwijs
Voor kinderen in groep 6,7,8 is een mondkapje verplicht als zij door het gebouw lopen. Dit geldt ook voor begeleiders. Als zij op hun plek zitten, mag het mondkapje af. Waar het kan blijft onderwijspersoneel op 1,5 meter afstand van elkaar. Leerlingen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar en medewerkers.

Ander onderwijs
Boven de 13 jaar geldt:
– Verplicht het mondkapje op als je door het gebouw loopt
– 1.5 meter afstand

Bekijk alle richtlijnen voor het onderwijs op de website van het RIVM.