Gemengd close-harmony koor z(w)ingt jazz, soul en swing arrangementen begeleid door dirigent op piano.

Sinds de komst van onze huidige dirigent Martin Rudolph werken we aan zijn bewerkingen van swing- , jazz- en latin-nummers. Minimaal 4 stemmig willen we een ritmisch strak resultaat neerzetten zodat we met ons enthousiasme en leuke choreografie geslaagde optredens kunnen verzorgen. In het verleden hebben we een cd opgenomen, een 20 minuten durend koorstuk over de History of Jazz gezongen én zelf nummers geschreven voor onze vorige show Present.

Op dit moment zijn we vol enthousiasme bezig met onze show ‘All that Swing’, die in maart en april 2013 uitgevoerd zal worden op verschillende locaties!

Tot nu toe hebben we opgetreden op korenfestivals, cafe’s en plaatselijke culturele festiviteiten. Zo begon onze reeks voor 2007 in het spoorwegmuseum met al snel daarna de kleine zaal van Paradiso tijdens de korendagen. Op hebben we gezongen in winkelcentrum Overvecht en in zorgcentra. Oftewel, diverse podia!

Ondanks ons drukke schema zijn uitnodigingen voor optredens altijd van harte welkom! Kijk voor meer informatie en boekingen op www.zwingin.nl

Er is weer plaats voor nieuwe leden bij Zwingin!

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen (M/V) met zangervaring die zin hebben om ons koor te komen versterken en te werken aan onze nieuwe soul show! Wij repeteren op dinsdagavond in Utrecht vlakbij het Griftpark. Ben je tussen de 25 en 40 jaar oud en heb je zin om met ons mee te zingen? Meld je dan gerust aan via onze website: www.zwingin.nl