Workshop/cursus tekenen en schilderen

Cursussen/workshops tekenen en schilderen –  Centrum”in de 3 Krone” Oude Gracht 227 (Utrecht)

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich inschrijven voor deze cursus/workshop. Je wordt begeleidt in het gebruik van verschillende materialen en basistechnieken. Het is vooral een plek om je eigen expressie te ontdekken en daarmee zelfstandig verder te werken. Met de beginners ga ik de eerste avonden aan de hand van voorbeelden teken- en schildervaardigheden oefenen, zoals o.a. licht/donker, weergeven van volume, lijntekening versus tekenen met vlakken. Ook aan tekenen met een gemakkelijk handschrift wordt de nodige aandacht gegeven. De materialen, die je hierbij gebruikt zoals potloden, kwasten, Oost-Indische inkt, zwart/wit acrylaatverf enz. zijn bij de cursus inbegrepen (uitgezonderd papier). Na deze avonden ga je als beginner je individuele keuze maken ten aanzien van onderwerp en het teken- en schildermateriaal, dat je daarbij gebruikt. Ik begeleid je hierbij.Door de individuele begeleiding is het mogelijk elk moment in te stromen.

Met gevorderden, die zich aanmelden bespreek ik eerst of en hoe je verder wilt gaan met, dat waar je al mee bezig bent. Aan de hand hiervan maak je een keuze met welk onderwerp en met welk materiaal je verder gaat. De onderwerpen kunnen zowel abstract als figuratief zijn en wat het materiaal gebruik zijn er geen beperkingen.

De tijden zijn maandag- en donderdagavond van 20.00u. tot 22.00u.
De groep bestaat uit ongeveer 12 personen, zowel jongere als oudere.De kosten zijn 160 euro voor 10 avonden.
Oude Gracht 227 is in de binnenstad in buurt van het vroegere muziekcentrum Tivoli.

Voor nog meer informatie kun je me altijd bellen 06-18159672. Als je belangstelling hebt voor de cursus kun je me bellen of mailen.

Website: www.willemwillemse.com

E-mail: ww@willemwillemse.com

Groet , Willem Willemse