Vereniging Artishock: Het culturele hart van Soest

De Vereniging Artishock vormt met ruim 400 leden het culturele hart van Soest.
Centraal staat het actief bevorderen van de cultuur in en om de gemeene met evenementen en activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Maandelijks worden vele activiteiten georganiseerd.

Actuele informatie over alle komende activiteiten vind je hier

Artishock bestaat uit een groot aantal werkgroepen. Deze werkgroepen vormen het hart van de vereniging en bestaan uit mensen met vaardigheden en belangstelling op een bepaald terrein, die het leuk en gezellig vinden om culturele gebeurtenissen te organiseren en vorm te geven.

 • Blues
  Bluesnight Artishock is een maandelijks evenement waarbij blues artiesten uit binnen- en buitenland de Grote Zaal iedere keer weer plat spelen.
   
 • Expositie
  Artishock Exposities is een werkgroep die kunstenaars de gelegenheid heeft hun werk een maand lang te tonen in de Grote Zaal. De openingen van de maandelijkse expositie, in combinatie met de JazzClub, zijn bijzonder gezellige avonden in Artishock.
   
 • Filmhuis
  Het Filmhuis verzorgt wekelijks op zondag- en maandagavond filmvoorstellingen tegen een vriendelijke prijs. Regelmatig zijn deze voorstellingen uitverkocht, waardoor er extra voorstellingen gepland worden op woensdagavond.
   
 • India
  Artishock India Muziek is een jonge werkgroep die enkele malen per jaar een concert verzorgt. Deze concerten zijn altijd heel snel uitverkocht.
   
 • Jazz
  Jazzpodium Artishock organiseert maandelijkse jazzconcerten met topmusici. Daarnaast zijn er voor amateurs jazz sessies, waar ieder zijn partijtje kan meeblazen onder professionele begeleiding. En de JazzClub is niet meer weg te denken bij de opening van de maandelijkse expositie.
   
 • PodiumPlus
  PodiumPlus is een podium voor talentvolle performers en musici. Talent is het sleutelwoord, niet het type act of de muziekstijl. De concerten varieren bijvoorbeeld van wereldmuziek tot licht-klassiek. Sinds 2008 is de werkgroep Literair opgegaan in PodiumPlus.
   
 • Swingband
  Zoals de naam al zegt een swingende band die sinds 2005 aan de weg timmert met Nederlandstalige muziek. Bekend van hun programma "Wie is Loesje".
   
 • Upstairs
  Voor de liefhebbers van het hardere werk. Voornamelijk metal maar ook regelmatig afwijkingen naar aanverwanten. Er worden zeer regelmatig concerten georganiseerd.