Zet elk jaar een nieuwe, verrassende voorstelling in elkaar!

Vinger in je Oor is een gemengd theaterkoor met zo’n 40 leden. We zingen en we acteren.

Elk jaar kiezen we een nieuw thema, zoeken daar een gevarieerd repertoire bij en maken een verhaal. Doordat iedereen een eigen inbreng heeft, ontstaat vaak een verrassende voorstelling vol humor en dramatiek.

Zo hebben we de afgelopen seizoenen heel uiteenlopende voorstellingen op de planken gezet: een spannende whodunnit over de moord op Sneeuwwitje, een voorstelling over helden die de wereld redden van grijsheid en eentonigheid, een familiedrama op camping de Groene weide, een romantische liefdesgeschiedenis op het spoor, en een sprookjesachtige voorstelling over het bos en de Grand départ. Andere thema’s die we de afgelopen jaren hebben bezongen zijn: water, vuur, familie, dansen, reizen, enzovoort.

We treden op voor wie ons wil horen en zien. Elk seizoen een keer of zes, het liefst op locaties die bij ons thema passen. Elk jaar eindigt het seizoen van Vinger in je Oor met een swingend slotfeest.

Theaterkoor Vinger in je Oor staat onder leiding van dirigent Leon van Schijndel. Hij begeleidt het koor op de piano. Lilian de la Mar begeleidt het koor op basgitaar.