Theatergroep Bob is net gestart

Het eerste stuk dat wij gaan maken is Bob, Bob, Bob en Bob, geschreven door Joost II Sickenga.  Een stuk, waarin 4 Bobs van verschillende leeftijden aan het telefoneren zijn.  Niet met elkaar, maar met anderen, die we niet te zien krijgen.  Dat levert in de tekst verrassende situaties op.

Theatergroep Bob ontleent haar naam aan dit stuk.  We zijn op 1 maart jongstleden opgericht en willen met enthousiasme, plezier en ambitie bouwen aan een mooi stuk theater, dat de moeite waard is om bekeken te worden.

We hebben een plan, een paar plekken waar we onze voorstelling kunnen gaan spelen, een repetitieruimte en een regisseur.  We zoeken daarbij nog een aantal spelers; mannen van rond de 18 tot en met rond 39 jaar (of die daarvoor kunnen doorgaan).  Theaterervaring is geen vereiste, enthousiasme en betrokkenheid wel.

We zullen repeteren in Parkwijk, Leidsche Rijn, op donderdagavonden vanaf 19:30 uur.  Er is nog meer te vertellen; dat gaan we dan ook doen en wel op donderdagavond 26 april, tijdens onze kennismakingsavond.  Heb je interesse?  Bel Bob!  0638597533.  Of stuur Bob een mail via theatergroepbob@hotmail.nl.