• player laden...

Terence Goodmann , Soulvolle Pop in een elektronisch jasje met een vleugje HipHop

Terence Goodmann ,
Vervult de zin van het leven door het verspreiden van vreugde en liefde .
Als Artiest & ambassadeur van de nacht schrijft hij al zijn teksten en melodieën zelf.
Zijn Debuut EP gaat kleurplaat heten waarin het leven van Terence, die alle kleuren verdient wordt omschreven, ook buiten de lijntjes krijg je een inkijkje in de ziel van Terence. (Het leven verdient alle kleuren!) staat voor inclusiviteit.
Voor elke aankoop van de Vinyl EP met kleurboek ( alle leeftijden ) wordt er een boom geplant.Tijdens het luisteren van de muziek, kun je ook meditatief een kleurpotlood in handen nemen.
Terence wil de komende jaren korte metten maken met ouderwetse patronen, zoals Vrouwonvriendelijkheid, Homofobie, met een ballon achter het stuur zitten, etc.
Een nieuw tijdperk breekt aan, waarin in het veel cooler is , om lief te zijn voor elkaar!
Te luisteren naar een ander, en waar het ok is om kwetsbaar te zijn.
Terence stond twee keer op het podium met de Amerikaanse artiest Michael Franti (Theater Nationale in Brussel) ( Paard van Troje in Den Haag ) ook mocht hij spelen tijdens de opening van het vernieuwde Utrecht Centraal station. Terence is nu een jaar werkzaam als Cultureel Programmeur voor o.a. Bunk, en heeft al samengewerkt met artiesten zoals Benjamin Herman, Chef Special, Zo gospel Choir , Steffen Morrison, The Bluebirds, Three Little Clouds , Kasper van Kooten en nog veel meer.
Nu is het tijd om zijn liefde voor de Nederlandse taal om te zetten naar muziek, samen met volledige band, gaan zij een dansbare show geven!