Musicalvereniging Starlight Boulevard

Musicalvereniging Starlight Boulevard zoekt nieuw talent

Starlight Boulevard is voornemens in juni 2012 de musical Blood Brothers te brengen in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Wij zijn een ambitieuze groep die vol enthousiasme musicals brengt die ‘anders’ zijn.

We zijn op dit moment op zoek naar sopranen en mannen. Dit is een mooi moment om in te stappen. In september zullen de audities zijn voor Blood Brothers. Ook zonder de ambitie om een (solo)rol te vervullen, kun je prima bij ons terecht. We repeteren in Nieuwegein op donderdagavond, en een incidentele zaterdag.

Ons artistiek team
We willen we dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich optimaal neer te zetten en te ontwikkelen. We doen dit onder leiding van een professioneel artistiek team:

Robert Jan Kamer, bekend van diverse Joop van den Ende producties

Robin Pera, bekend van vele bekende televisieseries

Minne van Loon, o.a. docente Introdans

Kortom, een team waar we trots op zijn en dat staat voor plezier, creativiteit en ambitie!

Blood Brothers
Een lange, warme zondagmiddag. Voor twee jochies is er niets te doen. Twee jochies die nog niets weten van klassen, rangen of afkomst. Waar het onbewuste besef dat mensen gebonden zijn, dat door ieders aders hetzelfde bloed stroomt, nog niet verdrongen is door de harde regels van de volwassen maatschappij. De verbazing als ze uitvinden op dezelfde dag te zijn geboren doet hen besluiten Bloedbroeders te worden, de één een arme sloeber, de ander een rijkeluiszoon. Wat ze niet weten is hoe letterlijk waar hun Bloedbroederschap werkelijk is. Een tweeling, gescheiden in het grootste geheim, maar het bloed kruipt daar waar het gaan moet. Een verhaal over kansen die wel of niet aangeboden en wel of niet aangegrepen worden. Maar boven alles een verhaal over verbondenheid.

Dit is het verhaal dat Starlight Boulevard dit jaar wil vertellen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.starlight-boulevard.nl
of neem contact op via info@starlight-boulevard.nl / 030-8200345