Dansschool Sahmeran, Oriëntaalse Dans & Workout

Oriëntaalse dansschool Sahmeran in Lombok geeft wekelijkse lessen in Oriëntaalse dans en Oriëntaalse workouts.

De workouts zijn een heel nieuw concept.  Speciaal bedacht voor vrouwen die wel van dansen houden, maar die geen ingewikkelde danspassen willen onthouden.

Bij dansschool Sahmeran kun je zowel danslessen volgen als workouts.

Oriëntaalse dansles: Oriëntaalse dans is meer dan techniek alleen. Je leert ritmes te voelen en emoties uit te drukken met je dans. Plezier, zelfontplooiing en grensverlegging staan centraal. Bij oriëntaalse dans tap je uit je bron van vrouwelijke oerkracht.

Oriëntaalse dans is een kunst die al duizenden jaren wordt beoefend in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze dansvorm is vooral een manier van zelfexpressie. In de lessen leer je de basisbewegingen, waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en heupisolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie- oefeningen.

Oriëntaalse workout: een leuke, intensieve en energieke les op wereldmuziek, waarbij je werkt aan kracht, conditie, lenigheid en danstechnieken. De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende dansstijlen zoals streetdance, modern, latin, en uit aerobics, vechtsport en yoga. Als basis gebruiken we de oriëntaalse dans.

Hoe laat

Oriëntaalse dans: 19.15 – 20.30 uur

Oriëntaalse workout: 20.30 – 21.30 uur

Waar 

Frans Schubertstraat 30

3533 GW  Utrecht

 

Meer informatie:

Site:  http://sahmerandans.blogspot.nl

Email:   Sahmerandans@gmail.com

Telefoon: 0619309194

 

Over Sevim Ilgün

Sevim deed haar professionele Oriëntaalse danservaring grotendeels op bij ervaren docenten in Nederland, gaf les en maakte 7 jaar deel uit dansensemble Al Hambra.

Ze breidde haar kennis en ervaring de afgelopen jaren uit met de verdiepingscursus Oriëntaalse dans en door tal van workshops te volgen bij internationale grootheden.