KunstenHuis Idea is dé plek voor kunst en cultuur in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Soest en Zeist. We zijn een bruisend cultuurcentrum met zes bibliotheekvestigingen, een professioneel cursusaanbod theater, beeldende kunst, dans en muziek, twee theaters, een poppodium, projecten in het onderwijs en maatschappelijke projecten.

 Voor het aankomend seizoen zijn we nog op zoek naar een

Theaterdocent / regisseur

voor de cursus Theaterklas Volwassenen (september – januari) en Productieklas Volwassenen (februari – juni). De lessen worden in overleg op dinsdag of donderdag gegeven in onze locatie in Zeist (Egelinglaan) en duren van 20.00 tot 22.00.

We zoeken een ervaren theaterdocent die de – veelal onervaren – spelers de basisprincipes van acteren kan leren en hen in de 2e helft van het jaar regisseert in een voorstelling naar eigen keuze. De voorstelling wordt eind juni 2022 opgevoerd in één van onze eigen theaters.

De vergoeding voor de lessen bedraagt – afhankelijk van ervaring – tussen de € 36,- en de € 42,- per uur, excl. reiskosten en BTW. Er is een beperkt aantal betaalde voorbereidingsuren beschikbaar.

Het repetitieproces wordt ondersteund door een Projectmedewerker Theater die zorg draagt voor  de productionele aspecten. Publiciteit wordt verzorgd door onze eigen afdeling PR.

Mocht je belangstelling hebben voor deze opdracht, stuur dan een reactie incl. recent cv (bij voorkeur vergezeld van relevant beeldmateriaal) naar de teamleider Theater, Timon Blok tblok@kunstenhuisidea.nl Voor vragen kun je bellen met 06-51604554.