https://www.youtube.com/watch?v=4FrEqPFN9cA
Wij zijn Leoparte, een 7-mans mestizo-pop band uit Utrecht/Rotterdam. De afgelopen 4 jaar hebben we met onze mix van genres (ska, reggae, afrobeat, cumbia, salsa, pop) van festivals, kroegen en poppodia door het hele land en daarbuiten een muzikaal feestje weten te maken.

Onze trompettist gaat ons helaas verlaten dus zijn we hard op zoek naar iemand die onze blazerssectie weer compleet maakt. We zoeken een ervaren trompettist die niet bang is om veel op het podium te staan (20-25 shows per jaar), daar zo nu en dan de show te stelen (goed kunnen soleren is een pre) en in principe wekelijks kan repeteren (in Utrecht).

We zijn zelf tussen de 20 en 26, dus ergens daar tussen of rondom zou mooi zijn. Daarnaast wonen we in Utrecht, Rotterdam en Tilburg, maar hebben in het verleden ook leden uit Delft en Amsterdam gehad.

Wat je verder kunt verwachten: vette shows op uiteenlopende locaties, internationale tours (o.a. Spanje, Frankrijk, Duitsland), studio-opnames (nieuwe EP in het voorjaar), een gezellige groep en een goed feestje op zijn tijd.

Check verder onze FB en/of Insta voor een impressie van waar we de laatste tijd mee bezig zijn geweest.