Tutti Saxi is een swingend straatorkest uit Utrecht en omstreken. Strakke percussieritmes ondersteunen de saxofoonmuziek. Het repertoire van Tutti Saxi is wereldmuziek gebaseerd op een ritmische ondergrond van Latin (salsa, samba, samba-reggae) en Balkanmuziek, maar bevat ook westerse invloeden zoals Fusion van Jazz en Pop. Tutti Saxi treedt op door het hele land op festivals, buurtfeesten, sponsorlopen, bedrijfsfeesten, gewoon ergens in het park of op straat. Tutti Saxi bestaat uit 13 saxofonisten en percussionisten en is onderverdeeld in de secties: bariton, tenor, alt, sopraan en percussie. Tutti Saxi repeteert op maandagavonden in De Bilt van 20:00 tot 22:15 met een kwartier pauze.

Wij zoeken een baritonsaxofonist die ons tijdelijk kan ondersteunen bij een project met Latin muziek waarbij we optreden samen met een dwarsfluitenorkest uit Utrecht, Tutti Fluti. E.e.a. moet leiden tot een uitvoering op 25 juni in de Lichtruim in De Bilt.

Meer informatie over Tutti Saxi is te vinden op de website www.tuttisaxi.nl. Voor info over het project waar we tijdelijke ondersteuning voor zoeken: bel of app 06-46463046 (Carol van Westerlaak).