Kinderatelier Kunstkriebels, <br>voor kinderen van 5 t/m 8 jaar <br>en 9 t/m 12 jaar.

Kunstatelier voor kinderen van 5–12 jaar. Ben jij tussen de 5 en 9 of 9-12 jaar? Vind jij het leuk om te boetseren, te tekenen of te schilderen? Of misschien houd je van werken met hout, metaal, textiel, gips en papier-maché? Vind je het juist leuk om met allerlei nieuwe materialen en technieken te experimenteren en te ontdekken wat je ervan kunt maken, dan is het kinderatelier vast iets voor jou!!!
Zomeratelier voor kinderen van 5-8 jaar
Tijdens de zomervakantie kun je in het kinderatelier kennis maken met verschillende creatieve technieken en materialen. Als inspiratiebron gebruiken we een thema, gedicht, verhaal of werk van een kunstenaar.

Activiteiten voor kinderen van 8-12 jaar
Kunstkriebels organiseert ook workshops, kinderfeestjes en kreatieve middagen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.
Fantasie én plezier!
Binnen het kinderatelier zijn werken vanuit je fantasie én met plezier het uitgangspunt. Het gaat er niet om dat je aan het einde van de middag naar huis gaat met een groot ‘Kunstwerk’. Het gaat er om dat je volop je eigen creativiteit gebruikt en vooral plezier hebt in wat je doet. Dat je vingers tintelen en je buik kriebelt omdat je nieuwe dingen ontdekt, en dat je iets maakt wat helemaal van jou is. Spreekt dit je aan? Dan ben je van harte welkom!
Voor kinderen tussen de 5-12 jaar die het leuk vinden om kunstzinnig bezig te zijn en zich spelenderwijs beeldend te ontwikkelen. Dit doen we door veel te experimenteren, te ontdekken en te verbeelden.