Leeuwenhart zingt Nederlandstalige muziek: pop, cabaret, jazz, musical, en meer!

Leeuwenhart zingt Nederlands. Omdat het de taal is die wij spreken, waarin we denken, waarin we voelen en waarin we onze gevoelens uiten. Eigenlijk is er niets natuurlijker dan te zingen in het Nederlands. Mogen we dan al die prachtige Engels- en anderstalige stukken nooit zingen? Jawel, zodra er een goede vertaling van voorhanden is.

Wat zingen we dan allemaal? Nederpop (Bløf, Doe Maar), cabaret (Lenette van Dongen, Brigitte Kaandorp, Kees Torn), Nederlandse jazz (Jeroen Zijlstra), Vlaamse stukken (Laïs, Clouseau), rap (Brainpower). En vertaalde stukken: jazz (Jamie Cullum, Nina Simone), pop (Joni Mitchell, Billy Joel), en uitstapjes naar latin (One note samba) en wereldmuziek (Hijo de la luna). Kortom, een breed repertoire, waarin bijna alles kan. En dat in de allermooiste vocale arrangementen die we maar kunnen vinden of zelf kunnen schrijven.

Ben je op zoek naar een koor dat Nederlandstalige Close Harmony zingt, kijk dan op onze site www.koorleeuwenhart.nl of stuur ons een mail. We kunnen je dan snel melden of er plek is in onze groep.

Leeuwenhart treedt ook op tijdens bedrijfsfeesten, recepties of symposia. In overleg verzorgen wij optredens op maat, bijvoorbeeld met kerstliederen tegen het einde van het jaar. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met het bestuur: info@koorleeuwenhart.nl