Zilt: Utrechts koor van 20 mannen & vrouwen, met gevarieerd repertoire. Plezier staat voorop, want: Zingen Is Leuk Toch!

Koor Zilt (Zingen is Leuk, Toch!?) uit Utrecht bestaat uit ca 20 bevlogen zangers en zangeressen die wekelijks op donderdagavond repeteren in Zimihc Witte Vrouwen (Bouwstraat).

Een paar keer per jaar treden we op. In kerken, parken, kroegen en theaters. Soms alleen, soms met andere koren of op festivals. Of in combinatie met een spannend instrumentaal ensemble, zoals enkele malen met de Band Zimihc, of het Zeister Trio Bloedgrijs.

Zilt houdt namelijk van variatie. Zowel in het repertoire – van klassiek tot wereldmuziek en van alles daar tussenin- als in hoe we ons willen presenteren. Dat kan een luisterconcert zijn, maar ook een compleet aangekleed en geregisseerd theaterconcert.

Én Zilt zingt graag samen met het publiek. Bij bijna elk optreden proberen we het publiek dan ook te verleiden samen met ons te zingen.

Optredens worden aangekondigd op onze site www.ZiltZingt.nl . Ook zijn daar impressies te zien van eerdere concerten.

Zilt is er voor iedereen die graag meerstemmig wil zingen. Interesse om mee te doen?

ZILT ZOEKT TENOREN EN BASSEN

Hou je van zingen in een koor? Hou je van samen muziek maken?Dan ben je van  harte welkom bij Zilt. We zijn met name op zoek naar bassen en tenoren.

Heb je interesse, neem dan contact op met  Sandra Mulder. Je kunt dan een keer mee repeteren om te zien of het wat voor je is.