Schilder van abstract, landschappelijk werk.

 De sfeer van ruimte, diepte, gelaagdheid, doorbrekend licht, boeit mij zeer.  Als schilder werk ik met veel lagen over elkaar waardoor vaak een suggestie wordt gewekt van doorbrekend licht. De schilderijen zijn abstract maar men kan er meestal wel iets van een landschap in ontdekken.
Ik kan dat zeker terug voeren tot diepere lagen in mijzelf, tijden waarin ik die ruimte zocht, waarin ik me verstikt voelde, ja het oude verhaal van de gekwelde kunstenaar zou hier best op zijn plaats kunnen zijn. 
Ik houd er niet van de kijker een richting in te sturen dmv duidelijke titels. Net zo goed als ik ruimte zoek door mijn werken, gun ik dat ook de kijker. Vandaar dat ik de titels wat neutraal houd. 
De reactie die een kijkster schreef als commentaar op een tentoonstelling, verwoordde heel mooi een deel van wat ik hoop over te brengen :
" Ik ben erg in de ban geraakt van de door elkaar schemerende beelden van illusies van landschap. Als een metafoor voor mijn werk. Heel aangrijpend is het licht in je schilderijen als een overweldigende belofte."