Christelijk Gemengd Kerckeboschkoor te Zeist

Het repertoire van het kerckeboschkoor is veelzijdig. Geestelijke liederen met veel Engelse koormuziek, werken van Bach, Mozart, Elgar, etc en de laatste jaren begeeft het koor zich ook op de weg van Oratorium. Zo werd in de Passietijd het Oratorium ‘The Crucifixion’ van John Stainer uitgevoerd. Ook zijn stukken van J.H. Maunder uitgevoerd zoals ‘de Bethlehem’ en de ‘Olivet to Calvary’
Regelmatig wordt er medewerking verleend aan kerkdiensten in Zeist of elders in Nederland en zelfs over de landsgrenzen.
Hou je van gezelligheid en heb je interesse? Dat kun je ook nog wekelijks je stemvaardigheden oefenen met een groep enthousiaste mensen, die behalve bij het zingen ook bij andere evenementen hun stem laten horen. Zoals bij de buitenlandse reizen, feestavonden, fietspuzzeltochten en onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met boeren-zuurkoolmaaltijd.
Kom dus eens binnen en proef de sfeer; eenmaal geweest, kom je terug.
Het Christelijk Gemengd Kerckeboschkoor bestaat dit jaar 45 jaar. We blijven altijd op zoek naar nieuwe leden tot 65 jaar. Dus als je wat voelt voor zingen en veel gezelligheid, dan zal het Kerckeboschkoor je zeker aanspreken.