Harmonie Orkest Vleuten

Harmonie Orkest Vleuten is de gezelligste muziekvereniging van Utrecht e.o., waar met veel enthousiasme en ambitie op diverse niveau's zeer uiteenlopende muziek wordt gespeeld.

In ons opleidingsorkest (C-orkest) kunnen leerlingen na circa 1 jaar muziekles te hebben gevolgd instromen om de beginselen van het samenspelen in een orkest te leren.
Na een tijdje kunnen zij doorstromen naar het "B-orkest". In dit orkest wordt er veel muziek uit musicals en uit films gespeeld. Een aantal keer per jaar treedt het orkest op, waaronder een keer per jaar in een pretpark.

Het grote orkest of A-orkest (2e divisie niveau) onder leiding van dirigent Johan Boonekamp kent momenteel circa 55 leden en speelt muziek die varieert van pop tot klassiek en alles dat daar tussen in zit.

Alle orkesten repeteren op de woensdagavond in De Schakel te Vleuten. Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt altijd geheel vrijblijvend eens langs te komen tijdens een repetitie of via mail of telefoon contact opnemen voor meer informatie.