Het Huisorkest, een Utrechts studentenorkest

Het Huisorkest is op een leuke en ongedwongen manier met muziek bezig. Bijzonder is dat het orkest in haar producties de grenzen tussen kunstdisciplines overschrijdt. Hiermee onderscheidt het zich van andere studentenorkesten in Utrecht. Ieder jaar maakt Het Huisorkest twee voorstellingen in samenwerking met een andere kunstdiscipline, zoals bijvoorbeeld storytelling, dans, film en theater.

Het Huisorkest telt ongeveer 25 leden en staat onder leiding van dirigent Anja Oosterbeek. De bezetting varieert van viool tot hobo en van piano tot saxofoon. Stichting Het Huisorkest wil het samenspelen van studenten in orkestverband stimuleren.

Het Huisorkest repeteert iedere woensdag van 20.15 uur tot 22.00 uur in zaal 2.07 van Parnassos. Na de wekelijkse repetitie kan er gezellig worden nageborreld in de bar van Parnassos.

Studenten die het leuk vinden om muziek te maken en de grenzen tussen kunstdisciplines willen overschrijden en die daarnaast van veel gezelligheid houden, zijn van harte welkom! Ben je enthousiast geworden en wil je misschien een keer mee komen spelen met Het Huisorkest? Stuur dan een mail naar <font color=”#0066cc”>info@hethuisorkest.nl</font>!