Aquarellen van landschappen, stadsgezichten en portretten

Ik ben beeldend kunstenaar. Daarnaast geef ik in mijn atelier aquarelcursussen en workshops . Ook sta ik 2 dagen voor de klas op het CGU in Utrecht waar ik les geef in de Kunstvakken.

Ik schilder sinds 1980 portretten in opdracht.Het schilderen van landschappen doe ik ook al sinds mijn opleiding en is heerlijk om te doen.

Sinds ik in Vleuten woon schilder ik ook veel van het steeds veranderende landschap in opdracht.

Ik schilder zomer en winter op locatie , wel koud soms, maar de manier om het mooie Hollandse licht vast te proberen te leggen. Soms schilder ik bloemen.

Ik ben sinds 2008 lid van het AIB( Aquarelinstituut België) Ik ben sinds die tijd 6x geselecteerd voor een aquarelsalon in Mol, en voor Het Internationaal aquarelfestival in Antwerpen in mei 2010 .in mei 2012 heb ik geexposeerd in Izmir op uitnodiging van de IWS ( International Watercolor Society) mijn werk is opgenomen in de catalogus van de IWS van 2012 en 2013 waarin de beste aquarellisten wereldwijd staan .. In Mei 2013 heb ik geexposeerd in Mons op de aquarel bieenale. In 2013 is mijn naam en werk verbonden aan de “Thats Me” Campagne van de Koninklijke Talens voor de aquarelset ter ere van het van Gogh jaar.

In 2014 ga ik oa.exposeren in Hilversum (in de Kerkstraat ,Arto Esperanto ) , Amsterdam ( spiegelgracht , galerie MG) In Griekenland (Thessaloniki ) in Nevsehir ( Turkije) en in België ( div plaatsen)

Alles wat ik maak start eigenlijk met hetzelfde gevoel: het willen vasthouden van het moment van ontroering, het geraakt worden door iets , en dat willen delen ……