Gezocht mannelijke acteur ±45jr. met wat langer haar

Hallo, Ik ben student aan de Dutch Filmers Academy en als afstudeerproject moet ik mijn korte film “Sterk Op Pelt” realiseren. Voor deze film heb ik voor de hoofdrol een mannelijke acteur van ±45 jaar met wat langer haar (denk Tygo Gernandt of Gijs Naber) nodig maar deze zijn echter schaars en degene die ik heb benaderd zijn bezet. Mijn docent deed de suggestie om jullie te benaderen omdat wellicht jullie mij in contact kunnen brengen met een acteur die voldoet aan deze omschrijving.
“Sterk Op Pelt” is een psychologisch drama wat grotendeels dialoog gedreven is en behandelt de relatie tussen twee boezemvrienden (van tussen de ± 40 – 50 jaar oud) waarvan het hoofdpersoon Edward zijn veilige leventje leidt en onbewust is van hoe klein en ééntonig hij zijn leven heeft ingericht. En Rob hem ertoe probeert te bewegen om actie te ondernemen omdat Edward nu zelfs zijn huis niet meer uit komt, wat leidt tot een breuk in hun vriendschap.
Dus kunnen jullie mij (vanuit jullie netwerk) met een mannelijke acteur van ±45 jaar met wat langer haar in contact brengen?
Opnames zijn gepland in de weken 13, 14 en 15 maar de exacte data weet ik nog niet omdat deze afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van deze acteur. Er is ook budget.
Ik kijk uit naar uw reactie.
Vriendelijke groet,
Ferrie Lehman 06-27093889