Kantteeckeninghen, kostuumontwerp en ander kommentaer.

WAERSCUWING

Niet alles op deese pagina is geschikt voor jonge ooghen. Wi stellen ons niet aensprackelick voor eventueele schade aan den teere ende onbevleckte kindersiel.

De Twens-Utrechtse Duivelskunstenares Evilette Achtertuyn Saet An Ali Jas Yvette Evers-Elfring is al ruim 22 jaar werkzaam als schrijfster, kalligrafe ende kostuumontwerpster. Si geeft borduur- ende kalligrafielessen op een school. Als Opperheks van het Pentagramschap schreef zij “Tooveren voor beghinners”, een werckboeckje voor Heksen. Haar avonturen als metaldrumster staan beschreven in “Stoer Hoer in het Paradijs”. Oock is zij begonnen aan een Satanisch woordenboekje, wat echter langzaam maar zeker steeds meer in een Idioticon begint te veranderen.

Evilette is oprichtster van het Comitée Vieze Vlekken Weg, dé politieke partij die vecht voor de belangen van daklozen, vliegjes, paardebloemen ende amazones.

Hiermee heeft zij meerdere voorstellingen gegeven in haar functie van stand-up politica annex onheilsprofete.

Voor Gothics, metalfans ende punkers.

Evilette verzorgt cabaretvoorstellingen als heks, vrijheidsbeeld ende heavy metal-professor, heeft haar eigen komische modeshow en maakt kostuums, handgeschreven boekjes, (wand)schilderingen, oorkondes, aflaten, certificaten ende tekeningen.

Duyeluitdrijvingen doet zij niet meer, haer duyveloproepingen blijken populairder.

Voor optreedens, opdrachten of info bel of stuur een postduif!

Met dank aan Janny, Immie, Jolanda, Volcmar en Erik voor de foto’s