Theater collectief De Gestampte Meisjes

Esmée, Ymke en Thenera. Wij hebben elkaar leren kennen via DOX. Alle drie totaal verschillend en even gestoord. Esmée de verleidelijke danseres, Ymke direct, maar altijd eerlijk en Thenera awkward met een goed gevoel voor humor.

Wij zijn De Gestampte Meisjes begonnen omdat, we naast spelen ook graag willen maken en onze eigen ideeën op de vloer willen brengen. De Gestampte Meisjes staan voor gedurfde montage-voorstellingen met dans en spel, geput uit eigen verhalen en ervaringen.

Schaam Streken, is een tragikomische voorstelling over schaamte.
Schaamte is een breed en blijvend actueel onderwerp wat we terug zien bij onszelf,  onze leef omgeving,  in de politiek en op social media.

Wij zijn op zoek gegaan naar onze schaamte en schaamteloosheid; Drie individuen die op verschillende manieren met dit thema te maken hebben; Schaamte voor lichaam en gedrag, verleden en familie en voor relaties en seks.
Maar ook de schaamte en schaamteloosheid van buiten af op social media, op tv en in onze omgeving. Dit laten wij zien door middel van dans en spel,  in een voorstelling waar abstractie en realisme door elkaar heen lopen.