Vocal Jazz Groep De Biltstars. 9 x muzikale kwaliteit en uitstraling!!

De Biltstars zijn 9 gedreven zangers en zangeressen met veel muzikale kwaliteit en uitstraling. De sterren uit De Bilt zingen vier- tot achtstemmige vocal jazz en popmuziek. Ze zingen a cappella, soms lekker vette, soms subtiele, maar altijd verrassende arrangementen, van klassiekers tot speciaal voor hen geschreven werken. Tijdens de kerstperiode brengen ze een passend kerstprogramma.

De optredens spreken een breed publiek aan, van jong tot oud, mede door de humor en het theatrale aspect van hun show.

De Biltstars zijn diverse malen in de prijzen gevallen bij nationale en internationale festivals. Inmiddels hebben zij twee cd’s uitgebracht.

De Biltstars worden begeleid door twee mensen die hun sporen op hun vakgebied verdiend hebben, te weten Harold Lenselink als muzikaal leider en Michaël van Buuren als regisseur/choreograaf.

Het programma van De Biltstars past bij diverse gelegenheden. Van feestelijk, sjiek en uitgelaten tot serieus en stemmig. Als muzikaal intermezzo tijdens een diner, "ceremonie" tentoonstelling, seminar, receptie of andersoortige bijeenkomsten. In overleg met de opdrachtgever wordt een passend programma samengesteld. Ook voor kerstperiode hebben de Biltstars een speciaal programma waarmee elke gelegenheid een echte kerstsfeer krijgt.