Danscentrum Utrecht is een bijzondere plek voor alle mogelijke dansliefhebbers.

Danscentrum Utrecht is een bijzondere plek voor alle mogelijke dansliefhebbers. Het aanbod varieert van een speelse kennismaking met dans voor kleuters tot dansen op (semi-) professioneel niveau voor volwassenen. Daartussen is er voor ieder wat wils. Je ervaart samen met anderen plezier in dansen en je ontwikkelt je mogelijkheden daarin. Wij bieden een uniek cursusaanbod aan binnen de moderne dans, zoals Limon-based modern, Vloerwerk en Modern Europees. Daarnaast zijn er lessen Klassiek ballet, Modern Jazz, Dansconditie en Pilates.

Naast deze lessen organiseert Danscentrum Utrecht regelmatig workshops en korte cursussen om dansliefhebbers de mogelijkheid te bieden hun danseravring uit te breiden. Hierin kun je kennismaken met de werkwijze en beweginsstijl van bekende choreografen of met bekende of minder bekende danstechnieken.

Wat je voorkeur, je aanleg of ambitie ook is, bij Danscentrum Utrecht ben je aan het goede adres. Je ervaart samen met andere plezier in het bewegen en je ontwikkelt je mogelijkheden daarin. Voor een speelse kennismaking met dans kunnen jonge kinderen terecht in de kleuter- en kinderdanslessen. Daarnaast zijn er cursussen voor jongeren en volwassenen die dans puur als hobby zien maar ook voor enthousiastelingen die op hoog niveau willen dansen. Hoe dan ook, onze enthousiaste, vakkundige docenten zorgen ervoor dat je steeds een danspas verder komt!

Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.dcu.nl/