Cultuur19 ondersteunt en stimuleert initiatieven binnen de (amateur)kunsten in wijk 9 en 10 van de gemeente Utrecht.

Sinds het slaan van de eerste paal in Leidsche Rijn, bouwt Cultuur19 aan de ontwikkeling van een verrassend cultuurklimaat in wijk 9 (Leidsche Rijn) en wijk 10 (Vleuten-De Meern). We organiseren culturele activiteiten voor jong en oud.

Cultuur19 vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient en zet zich daar met veel enthousiasme voor in.

Cultuur19 programmeert

Cultuur19 organiseert kunst- en cultuuractiviteiten in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn (wijk 9) en Vleuten – De Meern (wijk 10).

Veel moois komt ook tot stand in samenwerking met andere organisaties. Dit levert al jaren succesvolle evenementen op als het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden en het CampusFestival. Cultuur19 is tevens initiatiefnemer van de Leidsche Rijn Connectie, vereniging van culturele organisaties in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern.

Cultuur19 doet er alles aan om een spannende en afwisselende kunst- en cultuurprogrammering mogelijk te maken in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Benieuwd naar het programma? Neem snel een kijkje in de agenda!