School voor Argentijnse Tango

Cheek2Cheek organiseert reguliere lessen in Amersfoort, workshops en demonstraties op locatie, privelessen en 4 keer per jaar Turbo Tango Dagen. Dit zijn intensieve weekenden voor beginners. In de lessen besteden wij veel aandacht aan de bewegingen, plezier in het samen dansen, eigen creativiteit inbrengen en natuurlijk de muziek.

Workshops kunnen zowel algemeen gegeven worden, voor personeelsfeestjes of familie/vrienden of kunnen deel uitmaken van een themagerichte dag. Denk hierbij aan communicatie, vertrouwen, leidinggeven, partnering etc.

De privelessen zijn zeer geschikt voor aanstaande bruidsparen, voor mensen die geen partner hebben of voor paren die zich intensiever willen scholen/ontwikkelen. De Turbo Tango Dagen zijn een snelle methode om de basis van de Tango onder de knie te krijgen en snel naar oefenavonden en salons te kunnen gaan. Bel voor meer informatie of bezoek de website

Voor een ieder die gegrepen is door tangomuziek, die graag wil bewegen of anderen in beweging wil krijgen. Voor mensen die iets te vieren hebben of een thema willen verduidelijken. Voor mensen die snel de Argentijnse Tango willen leren of op zoek zijn naar meer inzichten/bewegingen. Voor mensen die gewoon alleen maar willen dansen en een plek zoeken om te kunnen oefenen. Voor bruidsparen in spe, om een mooie openingsdans te laten zien.

Leer nu de Argentijnse Tango dansen

Het is een prachtige dans op magnifieke muziek. Sensueel en speels. Heerlijke bewegingen in gezellige lessen. Ga nu naar de website en bekijk alle mogelijkheden voor lessen, workshops en demonstraties www.cheek2cheek.nl

Natuurlijk kun je ook direct mailen. karin@cheek2cheek.nl