beeldende kunst - fotografie - grafisch ontwerp - workshops tekenen/schilderen - teambuilding

Willy Kruijssen is autonoom schilder (lyrisch abstract olieverf, vormgever, fotograaf (1e gr. bevoegd beeldend) Er wordt gewerkt in 2 dimensionale technieken (tekeningen-aquarellen-olieverf-fotografie-grafische ontwerpen-digitale bewerkingen) en/of 3 dimensionale techniek (glas-was-klei-gietwerk) t.b.v. jubileum, targets, awards, marketing e.d.

Er worden workshops tekenen-schilderen-fotografie gegeven op prachtige locaties in het Krommerijn-gebied, langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, maar ook op andere locaties binnen Nederland en in Frankrijk.

Er worden opdrachten uitgevoerd voor bedrijven, organisaties, scholen en particulieren die een uniek karakter dragen. De opdrachten worden toegespitst op individuele briefing van de opdrachtgever.

Er worden workshops tekenen-schilderen-beeldhouwen gegeven voor beginners en gevorderden, organisaties en bedrijven waarbij ook speciale workshops kunnen worden samengesteld t.b.v. teambuilding.

Neem voor meer informatie contact op met;

Atelier BEELDMAKERS Schalkwijk

Willy Kruijssen                                                                                                                                                 T 030 6011067

www.fortwku.nl

www.beeldmakers.nl