beeldend kunstenaar geeft cursussen schilderen en schilderworkshops en schildervakanties in binnen- en buitenland

Ik ben beeldend kunstenaar en schilder na een lange figuratieve periode tegenwoordig vrijwel uitsluitend semi-abstracte schilderijen. Het zijn kleurrijke voorstellingen van mogelijke werelden, die opgebouwd zijn uit structuren die bekend zijn uit micro- en macrokosmos. Het zouden uitvergrote beelden kunnen zijn vanuit het menselijk lichaam of de cellen van planten, of uitwaaierende nevels uit het universum. De schilderijen hebben geen titel zodat je je er je eigen gedachten bij kunt volgen.

Ik verzorg sinds meer dan 15 jaar cursussen schilderen in eigen atelier. Doel is om de cursisten hun eigen kwaliteiten te laten ontdekken en hen daarin te stimuleren.

Via wisselende opdrachten, uiteenlopend van abstractie tot stillevens en modelschilderen, worden cursisten geinspireerd om nieuwe mogelijkheden in zichzelf aan te boren. Gerichte aanwijzingen zorgen ervoor dat ze hierbij het spoor niet bijster raken. Leren kijken is een van de uitgangspunten, als ook het aanleren van schildertechnieken. Behalve op cursussen worden deze principes ook toegepast op workshops en schildervakanties.

Voor iedereen die het leuk (lijkt) vindt om te schilderen: van absolute beginner tot ver-gevorderde!

Schilderworkshops voor bedrijf en particulier: van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest, van verjaardag tot jubileum…

Schildervakanties: voor iedereen die in ontspannen sfeer en volledig verzorgd, wil leren schilderen in een mooie omgeving onder de inspirerende leiding van een ervaren docent/kunstenaar.

Voor meer informatie over cursussen, workshops en schildervakanties, zie mijn website!