Jammin’ is een gemengde acapella Vocal Group uit Amersfoort. De 18 ervaren zangers zingen van Jammin' jazz en pop, soms

Jammin’ is een gemengde acapella Vocal Group uit Amersfoort. De 18 ervaren zangers zingen van Jammin' jazz en pop, soms rustig en soms stevig, soms serieus is en soms niet. Jammin' brengt dit alles op het podium brengt in een mooie voorstelling. Jammin’ staat onder leiding van dirigent Frances Dekker, als zangeres bekend van o.a. Vocalicious. Naast Jammin’ dirigeert zij Amstel Gospel Choir uit Uithoorn. Ze arrangeert ook een deel van ons repertoire.

Jonge club

Vocal Group Jammin’ is zomer 2006 opgericht. Er was in de regio behoefte aan een Vocal Group die zich bezig houdt met jazz en pop, soms rustig is en soms stevig. Sinds vorig jaar september zijn we in hoog tempo repertoire gaan instuderen. Jammin’ onderscheidt zich door het brengen van een uniek repertoire met een mix van rustige en stevige, serieuze en cabareteske nummers en het uitvoeren van deze nummers in een interessante voorstelling.

Spannend repertoire

Wij zingen een mix van acappella pop en vocal jazz nummers en richten ons op een GOED AMATEUR niveau. We onderscheiden ons met het brengen van een uniek repertoire gevormd door een mix van rustige en stevige, serieuze en cabareteske nummers en het uitvoeren van deze nummers in een interessante voorstelling.We zingen momenteel vier- en vijfstemmige nummers van The Scene, Lionel Richie en The Real Group, maar ook nummers van Stevie Wonder, U2 en Ricky Lee Jones. Voor elk nummer wordt een regie opgezet zodat uitvoeringen niet alleen goed klinken maar er ook goed uitzien.

Jammin' zangers hebben ervaring in pop en jazz zingen in koorverband.

Jammin' treed 6 keer per jaar op. Het Jammin' publiek hoort graag a-capella vocal jazz en pop en waardeert goede presentatie.

Zie voor meer informatie: www.jammin.vg