Tekeningen, verhalen, foto's, liedteksten, etc.

Rond 1990 ontdekte ik, dat de sleutel tot mijn (creatieve) leven lag in de magische jaren van mijn kleutertijd. Dat werd een openbaring voor me. Of het nou kunst was of niet (bijv. vrijw. kindercircus, of vliegeren),

Ik vond en vind het allemaal even boeiend en leuk.

Gaandeweg ontwikkelde ik ook volwassen vormen en liet ik me tevens inspireren door bijv. het werk van de Spanjaard Miró en de optredens van Dogtroep en Cirque Plume.

Ik teken en schilder, schrijf veel verhalen, boetseerde (nu niet meer), kijk door het oog van een dig. camera de wereld in en schrijf liedteksten.

Mooie grote “kijkdozen” staan o.a. nog op mijn verlang lijst en ik merk wel wat nog meer. Als het me maar echt raakt. (Ben trouwens niet zozeer een “schrijver”,maar veeleer een “verteller” d.m.v. letters.)

Zoals ik zal zei; ik creëer dingen omdat ik het leuk vind om te creëren. Of het slechts enkele minuten bestaat of voor jaren; het maakt me niet veel uit.

Daarnaast verwerk ik meestal iets door te schilderen en te schrijven.

Ik blijk daarbij nogal ruw en onbevangen met mijn materiaal om te gaan. Het gaat me kennelijk vooral om de compositie, de emotie, de bewéging, het momentum. Zoiets.

Ik speel dus a.h.w. met de gereedschappen uit de kunst.(nee, ik “speel” niet mét de kunst. Dat is iets heel anders).

Nog een andere reden is, dat ik veel van mijn creaties graag wil delen met ánderen. Door persoonlijke ontmoetingen of virtueel.

Inspireren en geïnspireerd worden;

“that’s what’s it all about!”.

Daar houd ik van.

Veruit het meeste dat ik schrijf (vaak autobiografisch) vertaal ik in het Engels om het op een intern. site te plaatsen.

Dat doe ik sinds 2000.

Het is tevens een”Journal”, een soort van dagboek.

Daar ligt mijn emotionele zwaartepunt en ik heb het nodig om dat af te schermen.

Ik ben 3 jr geleden enthousiast aan een Nederl. “Blog” (digitaal dagboek) begonnen, maar toen veel van mijn N.L.-talige verhalen eenmaal open en bloot te kijk stonden, beviel me dat achteraf absoluut niet. Nu probeer ik het opnieuw op deze site en andere, zoals My Space nl.

Voor andere website met mijn schilderijen, en foto’s;

zie rechts- bovenaan op deze pagina,naast de foto.

Nóg een andere site is;

www.bloggen.be/deventerverhalen

In elk geval,

hartelijke kunstgroet, Alfredo

P.S. “All rights reserved” m.b.t. alles. Ik verkoop niet, maar ben wel geïnteresseerd in combinatie met een goed doel.