kleinschalig poppentheater voor voorstellingen en workshops

Elke 1.zondag  en 3. zaterdag van de maand zijn er in het Aldo poppentheater openbare voorstellingen voor kinderen plus hun begeleiders.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een besloten feest of verjaardag te vieren in het poppentheater plus evt. een workshop theater of poppen maken.

Kijk voor meer informatie op www.aldo.nl of mail naar

Aldo theater met poppen speelt voorstellingen in het Aldo poppentheater op de Adriaen van Ostadelaan 54 te Utrecht en natuurlijk ook bij scholen, kinderdag-verblijven, theaters en voor een feest of activiteit voor bedrijven.

De voorstellingen zijn een mengeling van theater en poppenspel en zijn interactief. Het publiek, de kinderen, grote en kleine worden deels bij de voorstellingen betrokken.

Aldo Poppentheater is er voor een ieder: jong en oud; groot en klein die theater met poppen leuk vindt. Voor diverse voorstellingen en ook speciaal voor een kinderfeest of ander feest is het aldo theater te boeken. Ook is het mogelijk om na afloop van de voorstelling zelf een pop te maken. Dan maak je je eigen hand of stokpop.